contacto@mujerciclica.com

la Doncella

Mujer Cíclica se transforma

Aprovecha la última edición de nuestros cursos online: junio 2024
¡Con un descuento del 20%!

La Tenda Roja d’Estiu

Celebra la màgia de la teva feminitat a la natura

 

The Rattle Daughters of the Moon

 

Propera edició:

Del 3 al 6 d’agost de 2023

Mamakilla, entre Girona i Banyoles

Míma’t, escolta’t, comparteix, renova’t…
I gaudeix de ser tu mateixa!

Inscripcions obertes

Estalvia 20€ amb la teva reserva anticipada

 

Les dones tenim un record ancestral d’haver-nos ajuntat filles, mares i àvies en una «Tenda Roja», un lloc acollidor on honorem i celebrem tots els cicles de la vida. Un lloc allunyat de les presses i demandes de la vida quotidiana, on podem descansar i cuidar-nos. Un lloc per inspirar-nos, crear i sentir la connexió amb la Mare Terra.

En aquest lloc renovador, podem reconèixer la font de nutrició i saviesa que totes portem dins nostre. 

Des del desig profund de tornar a sentir aquest cercle sagrat de dones, oferim, a l’estiu, una trobada a la natura del Pla de l’Estany: cocrearem una «Tenda Roja» en què al llarg de quatre dies ens ajuntarem dones de totes les edats.

¿Què proposem?

A la Tenda Roja, proposem un viatge pels cicles de les dones, compartint recursos pràctics com la roda de paraula, la dansa creativa, la connexió amb l’energia vital a través del Qi Gong, els massatges autocuratius, el poder dels rituals i la natura com a medicina espiritual.

Explorarem en nosaltres…

LA FRESCOR DE LA DONZELLA: Inspirada per la primavera i la lluna creixent, és curiosa, impulsiva, li encanta jugar, es regeix pels seus ideals i busca la veritat.

LA NUTRICIÓ DE LA MARE: Inspirada per l’estiu i la lluna plena, és amorosa, sensual, sap cuidar i cuidar-se, troba el plaer en la unió i ofereix presència i contenció.

EL PODER DE LA XAMANA: Inspirada per la tardor i la lluna minvant, coneix la seva ombra, es guia per la intuïció, és lliure, guerrera i recull la collita d’allò que ha sembrat.

LA SAVIESA DE L’ANCIANA: Inspirada per l’hivern i la lluna negra, ha cultivat el do del silenci i l’escolta, sap que en el buit i la mort hi ha la llavor d’un renaixement, és sanadora i visionària.

Aquest viatge ens permet veure i acceptar les múltiples facetes de ser dona, integrant les polaritats de llums i ombres que ballen en nosaltres.

Quan connectem amb la força i l’amor que es desperta als cercles de dones, contribuïm a sanar allò femení, allò masculí i la Mare Terra.

Lloc

Mamakilla

Can Gironès 1, 17845 Santa Llogaia de Terri. Tel 616 336 769

Imatges de Mamakilla

 

Com arribar-hi?

Si vens en cotxe, aquí tens la ubicació.

Si vens en tren o en autobús, pots arribar a l’estació de Girona, i des d’allà, hi ha un bus cada hora a Cornellà de Terri, a 5 minuts de Mamakilla, on tens l’opció de demanar un taxi.

Si us interessa compartir el viatge i alguna dona ofereix el seu vehicle per fer-ho, farem els possibles per posar-vos en contacte.

Calendari i programa

Del 3 al 6 d’agost de 2023

 

 

Programa:

 

Primer dia:

Arribada entre 16.00 i 17.00h (per instal·lar-vos)

18.00 – 21.00h Cercle de Benvinguda

21.00h Sopar

Segon i tercer dia:

08.00h Qi Gong a la natura

09.00h Esmorzar

10.30 – 14.00h Cercle de dones

14.30: Dinar i descans

17.00 – 20.30h: Cercle de dones

21.00h: Sopar

Quart dia:

09.00h Esmorzar

10.30 – 14.00h Cercle de dones

14.30h Dinar. Recollir i comiats: després de dinar

Allotjament i àpats

Opcions d’allotjament

Hi ha diferents opcions d’allotjament:

 • Dormir a la teva tenda personal o furgoneta
 • Dormir en lliteres en una habitació compartida
 • Dormir en una habitació doble compartida

 

Àpats

Ens alimentarem de productes elaborats a casa, els àpats seran majoritàriament vegetarians. Al formulari d’inscripció podràs indicar si tens alguna necessitat especial relacionada amb el menjar.

 

Facilitadores

Sophia Style és antropòloga, doula, escriptora, i mare. Fa més de quinze anys que facilita cercles de dones a Anglaterra i Espanya per connectar amb la saviesa d’allò femení cíclic. Creadora del projecte «Mujer Cíclica», actualment acompanya i forma dones en retirs i tallers presencials i amb els cursos online «El Camino de la Facilitadora,» Las Cuatro Lunas en mí » i «Mujer Medicina (cocreat amb Gemma Polo) . Ofereix tallers i articles sobre els cicles de les dones i els ritus de pas femenins.  www.mujerciclica.com

 

 

Xenia Ros és terapeuta de Zen Shiatsu, especialitzada en els cicles femenins des de la perspectiva de la medicina xinesa. Imparteix tallers d’Alquímia Femenina (Qigong per a dones) i acompanya parelles en la preparació al part. És professora de Qi Gong i Tai Txi des del 1992. S’ha format a Periné, Integración y Movimiento©, en Gestalt, i col·labora amb el grup d’inici de la formació Gestalt a Figueres. És mare de dos fills, doula per invitacions de la vida, dansaire espontània, amant de la natura i autodidacta del meravellós món de les plantes medicinals. www.taosilvestre.com

 

Preus i forma de pagament

 

Segons l’opció d’allotjament que escolliràs a través del formulari que rebràs després d’apuntar-te, l’import total d’aquesta activitat és el següent:

430 euros si portes la teva tenda o dorms a la teva pròpia furgoneta / 410€ si fas la reserva fins el 29 de maig

475 euros si dorms en una habitació compartida amb lliteres (fins a 8 dones) / 455€ si fas la reserva fins el 29 de maig

495 euros si dorms en una habitació doble (per 2 dones) / 475€ si fas la reserva fins el 29 de maig

*Si tens alguna necessitat especial que requereixi habitació individual, fes-nos-ho saber per tal que valorem si és possible assignar-te una habitació només per a tu (contacto@mujerciclica.com).

Aquesta opció no sempre és possible, ja que depèn de la disponibilitat d’habitacions. Tingues en compte que aquesta opció, en el cas que sigui possible, TÉ UN COST EXTRA.

 

Aquest és el cost desglossat de l’acampada:

❤ Facilitació i acompanyament de Sophia i Xènia: 190 euros

❤ Organització i materials: 75 euros

❤ Àpats. Tres pensions completes: 80 euros

❤ Allotjament.  (amb l’ús dels espais comuns a Mamakilla):

  • Dormir en una tenda pròpia o furgoneta: 90 euros les tres nits
  • Dormir en lliteres en habitació compartida: 135 euros les tres nits
  • Dormir en una habitació doble compartida: 150 euros les tres nits
 
 
 

 

Forma de pagament

 

Estalvia 20€ amb la teva reserva anticipada 

Per reservar i garantir la teva plaça, has de fer un ingrés previ de 100€ 80€ (si t’hi apuntes fins el 29 de maig).

La resta de l’import s’abona el mateix dia de l’arribada a la Tenda Roja.

L’ingrés previ per confirmar la plaça té dos sentits: en primer lloc, que puguem saber amb claredat si hi ha el nombre mínim de participants necessàries per poder fer el retir i també a partir que moment ja no queden places disponibles. També té a veure amb el compromís cap a una mateixa en la decisió de dedicar-se el temps per fer aquest retir amb tot el que aportarà.

 

Cancel·lacions

Si has de cancel·lar la teva reserva:

 • Si us plau, avisa’ns amb la màxima antelació possible amb un missatge de correu electrònic a contacto@mujerciclica.com
 • Si notifiques la teva cancel·lació quan encara falti més d’un mes per a la trobada (4 de juliol), et reemborsarem l’import de la reserva, descomptant-ne un 15% en concepte de despeses de gestió. Després d’aquesta data, no farem devolucions.
 • L’import de reserva no és bescanviable per altres cursos (presencials o en línia) organitzats per Sophia Style o Xènia Ros.

 

Si hem d’anul·lar l’activitat a causa de les restriccions imposades pel coronavirus, et retornarem la totalitat de l’import que hagis abonat.

 

Inscripcions obertes

Estalvia 20€ amb la teva reserva anticipada

T’hi vols apuntar?

 

Les places per a aquesta trobada són limitades i s’ompliran per ordre d’inscripció.

Per apuntar-te a la Tenda Roja d’Estiu, has de fer un ingrés previ per endavant per reservar i garantir la teva plaça, mitjançant el botó que tens més avall. Si fas la reserva i per les circumstàncies actuals no podem dur a terme l’activitat, te la retornarem íntegrament.

Quan hagis fet el pagament de la reserva rebràs, el mateix dia, un missatge de confirmació de la teva plaça. Si no el trobes, si us plau revisa la teva carpeta de correu brossa o promocions.

Aquest missatge inclou l’enllaç a un formulari d’inscripció que hauràs d’emplenar amb les teves dades i en què indicaràs, també, la teva opció d’allotjament i si tens alguna necessitat especial relacionada amb el menjar.

Quan faltin dues setmanes per a la trobada, ens tornarem a posar en contacte amb tu per recordar-te què has de portar i comentar altres qüestions pràctiques.

Si tens cap dubte, si us plau escriu-nos a contacto@mujerciclica.com

Testimonis d'edicions anteriors

 

“El curs més potent i amb més amor que he rebut mai”

Sònia Cervià Peracaula

Testimonis d'edicions anteriors

 

“El que més m’has agradat de la Tenda Roja ha estat riure, compartir en grup rialles, llàgrimes i paraules, sentir-me segura, sense judici cap a les altres, sense judici cap a mi mateixa, sense judici de les altres cap a mi. Sentir-me cuidada i descansada. Sentir-me molt molt a gust, molt relaxada i tranquil·la. Sense necessitat de complir ni esperar cap tipus d’expectativa. M’ha encantat escoltar de veritat, beure les paraules de les altres. Sentia que les paraules de les altres eren com un tresor preciós per mi. Això m’ha meravellat”

María Jesús López Martín, Mallorca.

 

Testimonis d'edicions anteriors

 

“És un regal meravellós que no es redueix a aquests. El temps va passant, i continuo notant, lentament, petits canvis en mi. Una força nova que no és impostada, no depèn d’allò extern, surt des de dins”

Isabel Montaño Morillas

Testimonis d'edicions anteriors

 

“Un treball preciós de la mà de la Sophia i la Xènia, un gran plaer viure aquesta experiència, plena de propostes, dinàmiques, jocs, danses .. Tot des del respecte, la senzillesa, la humilitat, l’amor i la saviesa i experiència de totes dues.”

Alicia Yagüe Rama, Murcia