Fecha/Hora

16/03/2019
10:30 am - 12:30 pm

Lugar

Centre Cívic Ter

Información


El Despertar de la Dona Cíclica

Connecta amb la teva saviesa femenina

 

Xerrada-taller amb Sophia Style

Dissabte 16 de març de 2019

Centre Cívic Ter (Girona)

Entrada lliure

 

En aquesta xerrada-taller, farem un petit viatge per reconnectar amb la saviesa femenina que cada dona porta dins.

Hi ha moltes capes de la nostra història personal i col·lectiva com a dones que ens han allunyat de la nostra essència i del nostre poder, que avui dia estem redescobrint i expressant de diferents maneres. Una d’elles és mitjançant la connexió amb quatre arquetips poderosos que portem dins: la Donzella, la Mare, la Xamana i l’Anciana. Els vivim amb les quatre estacions i les quatre fases de la lluna, també al llarg de les diverses etapes de la vida i mitjançant les quatre fases del nostre cicle menstrual.

Si ens observem, podem identificar quin arquetip sentim més present en cada moment i quins estan més adormits.

L’objectiu d’aquesta xerrada és reconèixer de manera vivencial cadascun d’aquests aspectes dins de nosaltres, i poder integrar, acceptar i celebrar la dona cíclica que som.

Entrada lliure. No cal inscripció prèvia.

Dia: Dissabte 16 de març de 2019

Hora: De 10:30 a 12:30h

Lloc: Centre Cívic Ter. Carrer de Can Sunyer, 46. Girona

Organitza: Associació Dones de l’Horitzó i Grups de Dones de l’Esquerra del Ter. Amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

 

Impartit per Sophia Style: Antropòloga, escriptora i creadora del projecte “Mujer Cíclica”. Ofereix tallers presencials i cursos online perquè altres dones puguin connectar amb els cicles femenins a nivell personal. També ofereix formació professional per a dones emprenedores i facilitadores de grups. www.mujerciclica.com


Cargando mapa....