Fecha/Hora

21/06/2019
7:00 pm - 10:00 pm

Lugar

Can Bordoi

Información


Celebració del solstici d’estiu

Integrem els rituals a la nostra vida

Facilitat per Sophia Style

 

Divendres 21 de juny, de 19:00 a 22:00h

Uniterra- Can Bordoi, Llinars del Vallès

 

Al llarg de la història, els éssers humans sempre hem creat rituals per honrar i donar sentit als canvis interns i externs que vivim, i també per celebrar plegats els cicles.

Resulta profundament reparador reunir-nos en aquests moments significatius i recordar el poder guaridor del grup i del fet de compartir. Per això, el dia més llarg d’aquest any et proposem una trobada al capvespre en un lloc molt especial del Montseny, amb el propòsit de reconnectar amb la importància dels rituals a la nostra vida i d’integrar l’experiència de cocrear una celebració en cercle.

El solstici d’estiu, sota la potència del sol, és una oportunitat per agrair tot el que ens aporten la seva força i escalfor, i per valorar allò que estem expressant, cuidant i manifestant. També és una oportunitat per deixar anar el que ens està retenint o limitant, i per preparar-nos per tornar a viatjar cap endins. Quan unim i verbalitzem les nostres intencions juntament amb altres persones, el potencial es multiplica.

Et convidem a gaudir d’aquesta trobada, en companyia d’altres dones i homes, a unir els teus cicles interns amb el cicle del sol i a emportar-te idees i eines per continuar incorporant els rituals en la teva vida.

Programa

  • 19.00: Arribada i presentació
  • 19.15 Introducció als rituals i la roda de l’any solar
  • 19.45 Preparació interna i creativa per celebrar el solstici d’estiu
  • 20.15 Celebració col·lectiva a l’aire lliure
  • 21.30 Pica-pica compartit
  • 22.00 Tancament

Preu: 15 euros (inclou els materials i el pica-pica)

Si et ve de gust, pots portar roba i/o un fulard de colors càlids i vius (si en tens!) i una pedra que puguis pintar. Si no en pots dur cap,  ja te la donarem nosaltres.

Els infants són benvinguts a aquesta activitat.  Menys de 7 anys: Gratuït  /  Més de 7 anys: 7 €

Us preguem puntualitat a l’hora de l’arribada.

Per confirmar la teva assistència o demanar més informació envia un missatge a info@uniterra.cat

Si vols aprofundir en la connexió amb els cicles de la terra i els rituals, Sophia Style facilitarà amb Gemma Polo un retir de quatre dies al mateix lloc del 18 al 21 de juliol. Més informació

 

Sophia Style es antropòloga especialitzada en els cicles de la dona i els rituals de transició, i creadora del projecte Mujer Cíclica, que arriba a desenes de milers de dones d’arreu del món. Ofereix formacions i tallers des de fa més de 15 anys. www.mujerciclica.com

 


Cargando mapa....